20svi, 21

Dukat Tekući jogurt

Zbog prepoznatljivog blago kiselkastog okusa, Dukat tekući jogurti omiljeni su svakodnevni napitak svih generacija. Dukat tekući jogurti praktična su verzija popularne, prirodno hranjive mliječne namirnice.

0 Views
20svi, 21

Zdenka Classic

Zdenka topljeni sir u trokutićima sinonim je za topljeni sir u svakom kućanstvu, sir koji oduvijek volimo.

0 Views
20svi, 21

ABC sirni namaz

ABC sir dobitnik je prestižne nagrade Crystal Taste Award za 2016. godinu koju mu je dodijelio Međunarodni Institut za okus i kvalitetu (iTQi) iz Bruxellesa, vodeća svjetska organizacija za ocjenjivanje okusa i kvalitete.

0 Views
20svi, 21

Dukat svježe mlijeko

Svježe mlijeko 3,2% mliječne masti 1 l. Dukat svježe mlijeko proizvedeno je od svježeg sirovog mlijeka najviše kvalitete, otkupljenog na hrvatskim farmama.
0 Views
20svi, 21

Zbregov trajno mlijeko

Trajno mlijeko’z bregov pruža zdrav užitak u jedinstvenoj namirnici iznimne kvalitete i zdravstvenih vrijednosti.

0 Views
20svi, 21

Ledo Oslić filet panirani

Za sve ljubitelje paniranih proizvoda tu je Ledo Panirani filet oslića napravljen od 100% fileta obloženog hrskavom panadom, iznimno sočnog okusa.

0 Views
20svi, 21

Ledo Oslić

Ledo Oslić filet pripada liniji proizvoda ribljih fileta od 100 % ribljeg mesa. Ledo Oslić dolazi iz divljeg ulova, izvor je vitamina D i bogat.

0 Views
20svi, 21

Gavrilović Čajna pašteta

Čajna pašteta posebnog je okusa. Mesni sastojci obogaćeni su blagim začinima i fino mljeveni što našoj čajnoj pašteti daje pun okus i izvrsnu mazivost.

0 Views
20svi, 21

Gavrilović Jetrena pašteta

Jetrena pašteta nositelj je znaka Hrvatska kvaliteta i apsolutni je tržišni lider, a već se godinama prepoznaje po originalnom dizajnu narančaste boje s likom Jelice.

0 Views
na vrh